SPECIAALMACHINES

In de industrie wordt veel gebruik gemaakt van standaardmachines voor het mechaniseren van productieprocessen. Het is voor veel klanten noodzakelijk om meerdere standaardmachines aan elkaar te koppelen, om het productieproces op de juiste manier te laten verlopen. Dit verloopt doorgaans echter niet zonder slag of stoot en in veel gevallen is een specifieke oplossing voor de situatie van de klant gewenst. De leverancier van de standaardmachine heeft vaak echter geen mogelijkheid tot het ontwikkelen en bouwen van dergelijke speciale machines. Daarom richt Hoekman Machinebouw zich onder andere op dit vakgebied en wordt in samenwerking met de klant een speciaalmachine ontwikkeld die voor het betreffende productieproces geschikt is.

BEKIJK PROJECTEN

PROTOTYPING

Leveranciers van serieproducten kunnen zich alleen blijvend onderscheiden in de markt als ze zich voortdurend richten op innovatie. Binnen productiebedrijven wordt innovatie nogal eens beperkt door druk vanuit de productieomgeving. Hoekman Machinebouw kan innovatie binnen zulke bedrijven stimuleren door de ontwikkeling van nieuwe producten zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken.

BEKIJK PROJECTEN

BENIEUWD WAT WIJ KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op

Wie we zijn en wat we doen

Hoekman Machinebouw is een jong bedrijf met enthousiaste teamleden die inmiddels al de nodige ervaring hebben met heel verschillende opdrachten. Wij vinden het belangrijk om een praktische, no-nonsense aanpak te hanteren. Op die manier is de oplossing die voor onze klant wordt uitgewerkt, werkbaar en effectief. Zo hebben wij al een heel aantal uitdagende projecten tot een goed einde gebracht en veel mooie resultaten bereikt.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of praktijkervaring weten? Kijk dan op onze pagina projecten of neem contact met ons op.

Bel me terug!

Vul uw gegevens hieronder in en we bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.

    captcha