NL | EN

Emissievrij betonvlinderen

De nieuwste ontwikkeling: een onderhoudsarme emissievrije troffelmachine, en we noemen hem Clover. Deze Clover betonvlinder maakt het mogelijk om betonvloeren emissievrij te vlinderen dankzij de accu. Omdat de aandrijving nauwelijks geluid maakt, is het werk aangenaam.

De bediening van de elektrische vlinder behoeft geen uitleg. De beleving is hetzelfde als bij de huidige brandstofmodellen. De ergonomische gashendel zorgt ervoor dat u traploos van 0% tot 100% kunt accelereren. Wanneer er tussentijds gestopt wordt met vlinderen, kunt u na de stop de machine weer bedienen zonder een brandstofmotor te moeten starten. Dit verhoogt het gebruikersgemak.

De accuvlinder is verkrijgbaar in twee modellen: de CC4830e en de CM4830e. De Clover aandrijfunit kan worden gemonteerd op bestaande vlindermachines met bewezen technieken. Hierdoor kunnen ook gebruikte machines gemakkelijk omgebouwd worden en daardoor een kostenbesparing opleveren.

De aandrijfunit wordt standaard geleverd met één accu (inclusief standaard lader). Optioneel is een wisselaccu beschikbaar van het model CB4825. Ook is een apart snellaadstation beschikbaar: het Charge-point CP3548.

CC4830e CM4830e
Type Clover Compact Clover Motor
Montageprincipe Reductor Motorplaat
Passende accu CB4825
Accutechnologie Brandveilige LiFePO4
Vermogen 3 kW
Koeling Luchtgekoeld
Gewicht (excl. accu) 13.4 kg 17.3 kg
Accugewicht 14.4 kg
Standaard lader 5 A
Snellader 35 A (CP3548)

Clover Compact CC4830e

De CC4830e is een compacte aandrijfunit die er voor zorgt dat de totale bouwgrootte van de accuvlinder beperkt blijft. Dit heeft voordelen wanneer bij krappe ruimtes onder trappen en schuine daken gevlinderd moet worden. Doordat de aandrijfunit gemonteerd wordt op de bestaande reductor is dit model erg geschikt voor de kantenmachines (Edge powertrowel) en de zandcement machines.

Clover Motor CM4830e

De CM4830e is een aandrijfunit die gebruikt kan worden als vervanger voor de bestaande brandstofmotor. De CM4830e kan worden gemonteerd op bestaande machines die voorzien zijn van de motormontageplaat met draadeinden. Hierdoor kunnen bestaande machines met brandstofmotor worden omgebouwd naar een elektrische aangedreven vlinder. Deze unit is geschikt voor vlinders die zijn uitgerust met een beschermkooi.

Clover Battery CB4825

De CB4825 is een batterij die geschikt is voor de aandrijfunits van de Clover. Deze accu is de nieuwste generatie Lithium LiFePO4 accu, die een brandveilige chemische samenstelling heeft. Hierdoor kan de operator veilig zijn werk doen. Wanneer de accu leeg is, kan deze eenvoudig aan de twee stevige draaggrepen in één beweging weggenomen worden om op te laden. Op elke Clover accu is een SOC (State Of Charge) indicator aanwezig waarop de actuele ontlaadstatus is af te lezen. Er kan dus op elk moment gecontroleerd worden of een accu geladen is, ook wanneer de accu niet op de machine staat.

Clover Charge-Point CP3548

De CP3548 is een snellaadsysteem dat is voorzien van een accudocking. Hiermee kunnen de CB4825 accu’s in korte tijd worden geladen zodat er non-stop gewerkt kan worden. De connector is op dezelfde wijze gepositioneerd als op de accuvlinder. Het voordeel hiervan is dat er geen losliggende laadkabels aanwezig zijn. De laadconnector wordt beschermd zodat deze op de bouwplaats niet vervuild wordt en er schade kan ontstaan. Door de stevige draaggreep is de snellader gemakkelijk te vervoeren. De snellader werkt op 230VAC wat op de meeste locaties voorhanden is.

Clover Charger CH3548

De CH3548 is een losse, compacte snellader. De snellader zorgt ervoor dat CB4825 accu’s in korte tijd worden opgeladen. Hiermee kunnen de CB4825 accu’s in korte tijd worden geladen zodat er non-stop gewerkt kan worden. Door het compacte formaat kan de snellader gemakkelijk worden opgeborgen. Deze snellader werkt op 230VAC wat op de meeste locaties voorhanden is.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Neem contact op!

Dealer

Clover aandrijfunits en toebehoren worden verkocht door BetonTrowel. Neem hier contact op met BetonTrowel of gebruik het contactformulier.

Bel me terug!

Vul uw gegevens hieronder in en we bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.

    captcha